Ana Nikolić potvrdila vezu sa Raletom: „Uvek može gore!“

od strane | maj 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Ana Nikolić već neko vreme je sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, te da su počeli da žive zajedno. Ana je na svom instagram storiju objavila fotografije Raleta i Tare, a sada je još jednom potvrdila da su zajedno.

Goran Ratković Rale i Ana Nikolić (Foto: Ringier/Milan Ilić/Screenshot TV Grand) • Milan Ilić, Screenshot, Tv Grand / Ringier

Naime, Nikolićeva se pohvalila da ništa ne stiže da sredi po stanu, s obzirom na to da je zauzeta sa ćerkom i dečkom.

– Baš sam pošla da sredim stan, ali to je nemoguće. Tara plus Rale, plus moje stvari i ja. Onda sam logično odlučila da se ne nerviram i kupim sebi nešto. Uvek može gore – napisala je Nikolićeva u opisu videa koji je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Nikolićeva i Rale su privukli pažnju javnosti kada su dospeli u centru skandala prošle godine.

Podsećanja radi, Ana je u decembru napala Raleta i fizički nasrnula na njega ispred njegove zgrade, u kojoj sad najčešće boravi, što je tada potvrdila i Olja Bajrami, svedok incidenta.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Tada je Ratković pokušao da „ispegla“ situaciju, te sakrije vezu, pa se oglasio za medije.

– Ana i ja smo prijatelji više od 20 godina. I to je jedina istina. Sve drugo što su neki mediji objavili insinuirajući da smo u vezi, apsolutna je laž. Posle toliko godina poznanstva došlo je do saradnje. Ana je tip izvođača koji provodi vreme u studiju i učestvuje u stvaranju pesama koje izvodi. Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče, koja je među nama samo umetnička – rekao je tad Ratković za medije.

Goran Ratković Rale (Foto: Screeenshot TV Grand)

Ana Nikolić je, sa druge strane, bila predmet izlaganja komšija, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Komšije prete policijom Ani Nikolić i Raletu: „Viču, svađaju se, baš je intenzivno!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs