„Ana Ćurčić U ZADRUZI NEMA ZAŠTITU!“ Aca Bulić pruža javnu podršku bivšoj dragoj: „Značilo bi joj DA SAM SADA PORED NJE!“

od strane | feb 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dragan Bulić Aca, nekadašnji partner zadrugarke Ane Ćurčić, ponovo se oglasio povodom boravka bivše drage na imanju u Šimanovcima.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Zoran Lončarević/Screenshot TV Pink/Origami) • Zoran Lončarević, screenshot TV Pink, Origami / Ringier

– Prvenstveno me je iznenadio odnos nje i Zvezdana Slavnića. Nisam očekivao svađu, nisam očekivao pretnje, nisam očekivao taj strah koji vidim kod nje u očima. Znao sam da je to ljubav, tako ih znam i iznenadilo me je ovo, lično mi se ovo ne sviđa. Očigledno je da ona ne ide do kraja, da i dalje postoji ljubav prema njemu i da ne želi da završi – dodao je Dragan.

– Nije mi to prirodno za nju. Ja se iskreno nadam da to nije on, možda je to šou. Ja sam prepoznao da ona traži moju pomoć i to je ono što me je pogodilo, mislim da i jedno i drugo su dugo u vezi, da tu ima dosta neraščišćenih stvari, nije lako preseći, ljubavi definitivno ima i možda su to razlozi zašto se to toliko rasteže i mrcvari i ne pokazuju sliku kakvi su napolju.

Dragan Aca Bulić (Foto: Ringier)

– Ako su stvarna dešavanja ne slažem se sa time, nije mi lepo to što vidim, čujem i osećam, ne prija mi. To je uglavnom tenzija, strah, manipulacija, toksični odnosi, a oni i jedno i drugo imaju mnogo veće kvalitete da pokažu i prikažu nego što je ucveljena žena i bivši dečko sa koledža – dodao je Bulić.

– Ne verujem da me se Zvezdan plaši. Razumem, to je muška stvar, ne ide da žena spominje nekog drugog muškarca, to su neka nepisana pravila, obično se budi inat i ljubomora. Međutim, čim je imala potrebu za tim, nešto se desilo. Kako je on to primio, ne interesuje me, mene interesuje da ona bude zaštićena tamo, da je niko ne dira ni psihički ni fizički i to me iznenađuje jer mi deluje da nema zaštitu tamo.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Sigurno bi joj značilo da sam ja sada tamo pored nje. Ne verujem da bih loše uticao na Zvezdana, a što se tiče Ane kao i svaka povređena žena treba joj dati podršku, ljubav, smeha… – zaključio je Aca.

(Republika)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs