Ana Bekuta POSETILA GROB Milutina Mrkonjića: 21 mesec bez ljubavi njenog života… (Foto)

od strane | avg 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Pevačica Ana Bekuta bila je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom, koji je preminuo 27. novembra 2021. godine.

Milutin Mrkonjić Mrka i Ana Bekuta (Foto: Ringier/Uroš Arsić) • Uroš Arsić / Ringier

Ana često ističe da ljubav prema njemu nikada nije prestala, kao i da još uvek tuguje za njim, a dokaz tome je i njena nova objava na Instagram nalogu.

Naime, Bekuta je na pomenutoj društvenoj mreži postavila veoma emotivnu objavu koja je mnoge rastužila.

Ana Bekuta (Foto: Ringier/Siniša Pašalić)

Ana je posetila grob Milutina Mrkonjića i ostavila venac sa ružama. Ona je fotografiju u znak sećanja na njega objavila na svom profilu, ali je na jednu stvar javnosti skrenula pažnju.

Pored objave, Bekuta je napisala broj 21, koji predstavlja broj meseci koliko Milutin nije pored nje.

Ana Bekuta (Foto: Instagram/anabekuta1)

Podsećanja radi, političar Milutin Mrkonjić preminuo je krajem novembra 2021. godine na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde se nekoliko nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Bekuta sve do danas nije želela da daje izjave za medije o detaljima od tog dana, ali neretko putem društvenih mreža pokaže da i dalje pati za političarem. Očigledno je da tuga i ljubav koju oseća prema pokojnom partneru nikako ne jenjavaju.

Ana Bekuta (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

Kojim gestom je Ana Bekuta, sa druge strane, dirnula region nedavno pogledajte u odvojenom tekstu: GEST Ane Bekute DIRNUO CEO REGION! „Svaka ti čast, ovo bi malo ko uradio!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs