Aleksandra Subotić i Peca NATRČALI NA NJEGOVU BIVŠU DRAGU: „Samo je pomerila glavu…“

od strane | feb 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Suzana Perović Blondi obelodanila je kako je prošao njen slučajni susret sa biznismenom Petrom Raspopovićem Pecom i njegovom suprugom Aleksandrom Subotić.

Petar Raspopović Peca i Aleksandra Subotić (Foto: Instagram/sandrasuboticss) • sandrasuboticss / Instagram

– Nikada u životu nisam imala avanturu za jednu noć. Pored Pece koji me jurio godinama i drugi biznismeni su imali pik na mene. Oduvek sam se sviđala moćnim muškarcima. Kod mene je sve ozbiljno. Sad trenutno uživam isto sa jednim poznatim Kotoraninom. Ja sam teška kao Rusija – počela je izlaganje Suzana.

– Mene pale jahte, avioni, kamioni. Pored svega toga što Peca ima meni da ponudi, ja sam ga svakako odbila. Znamo se 10 godina, od kojih me je dve pune godine jurio i stalno dolazio da me vidi i to čak iz Novog Sada. Milion puta je noćio kod mene, ali osim dodira i poljubaca ništa više nije bilo.

Suzana Perović Blondi (Foto: Screenshot TV Red)

– Ja sam njegova rak rana, neostvarena želja, tiha patnja. Sad kad bih ga pozvala doleteo bi! Godine su samo broj, on voli atraktivne žene i uvek će voleti, a posebno one koje su ga odbile. Jako me je razočarala Aleksandra, pomerila je glavu kada sam je srela sa Pecom, a on je kao kukavica prebledeo – dodala je Perovićeva.

– Možda je i provalila da on gaji simpatije prema meni, pa je zbog toga tako postupila, ko će ga znati šta je u pitanju, ali deluje da je ženska sujeta proradila. Ne znam šta joj je to značilo, uvek sam bila tu za nju i u prvom rijalitiju gde smo zajedno učestvovale, ali pored svega ja i dalje poštujem njenog oca Karađorđa.

Suzana Perović Blondi (Foto: Screenshot TV Red)

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs