„Ako volite, izvolite” Mile Kitić ispunio SVE ŽELJE supruzi i naslednici, kupio dupleks u Dominikanskoj Republici (FOTO)

od strane | mar 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Poznati pevač, Mile Kitić kupio je nekretninu od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, kako se navodi, dupleks se nalazi na samo 50 metara od obale mora.

Mile Kitić i Marta Savić • Rajko Ristić / Ringier

Kitić je, iako je na estradi već pet decenija, priznao da su za kupovinu dupleksa u dominikanskom letovalištu Punta Kana pre dve godine on i supruga morali da podignu kredit.

Mile Kitić

Marta je kuću sređivala četiri meseca i uživala je u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora. One uživaju, a ja radim. I treba tako – otkrio je jednom prilikom Mile.

Ako je suditi po tome što pod karipskim suncem provode i po nekoliko meseci, jasno je da nisu zažalili zbog pozamašne investicije od, kako se pričalo, 300.000 evra.

Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” – ispričao je Mile Kitić.

Marta i Mile Kitić

Marta Savić je luksuzni stan opremila u minimalističkom stilu, bez suvišnih detalja, a u prvom planu je bela boja, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi. Prizemlje i sprat povezani su jednostavnim drvenim stepenicama bez ograde, na podu je beli mermer, a bele boje je i nameštaj.

Marta Savić

Na terasi se, osim udobnog ležaja i stola za ručavanje, nalazi i đakuzi, a posebnom ugođaju doprinosi nestvarno lep pogled na palme i more.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs