Aca Bulić SPREMAN ZA ZADRUGU 6: „Ana zapomaže i traži pomoć od mene!“

od strane | feb 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Biznismen Dragan Bulić Aca, nekadašnji partner zadrugarke Ane Ćurčić, ponovo se oglasio povodom novonastale situacije u šestoj sezoni rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Dragan Bulić Aca (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

– Ja ne bih bio ovde da ja nisam video da Ana zapomaže i traži pomoć od mene. Bio sam spreman da se odmah pojavim i budem tu za nju. To je ono što je na meni. Ne bih išao u dublje analize zbog čega se sve ovo dešava između Ane i Zvezdana Slavnića. Verujem da nije džentlmenski da se spominje ime drugog muškarca, dok se svađaš sa nekim do koga ti je stalo, ali razumem njen poriv – počeo je izlaganje Dragan.

– Ne zanima me da li Zvezdan igra igru, samo mi je bitno da Ana ne bude ugrožena od njegove strane. Radi se o nekoj vrsti nasilja. Pametnije bi bilo da su raskrstili pre rijalitija, nego da se sve dešava na ovakav način. Razumem da neke stvari utiču na njihovo bitisanje tamo. Lično mislim da njegovo ponašanje ne donosi dobro, kako ni njemu, tako ni njegovoj porodici.

Dragan Aca Bulić (Foto: Ringier)

– Zbog čega se ovo dešava, to samo znaju oni znaju. Očigledno je da je ogromna ljubav postojala. Inate se oboje. Lično smatram da kada nešto ne valja, to je potrebno raskrstiti. Smatram da oni više povređuju ljude oko njih, nego sebe međusobno. Tek sad je počeo rijaliti. Oboje igraju rijaliti – dodao je Bulić, a zatim se osvrnuo i na Anđelu Đuričić.

– Ona je mogla da dovede u situaciju da ga diskvalifijuje. Ja sam u celoj situaciji na Aninoj strani. Očigledno je da voli Zvezdana, zbog toga nije surova prema njemu, što za njega ne mogu da kažem.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

(Pink.rs)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs