Aca Bulić, Moka, Šmizla i Kačavenda STIŽU U ZADRUGU! Biće ih više nego članova porodice Đogani!

od strane | feb 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je obelodanjeno da u šestu sezonu rijaliti šou-programa „Zadruga“ stižu Jovana Novaković Šmizla, prijateljica zadrugarke Ane Ćurčić, i Zoran Slavnić Moka, otac nekadašnjeg robijaša Zvezdana Slavnića, sada su potvrđena još dva imena vezana za čuveni ljubavni trougao na imanju u Šimanovcima.

Zadruga 6 (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, prilikom gostovanja u jednoj emisiji, Milena Kačavenda, Anina kuma, obelodanila je da u „Zadrugu 6“ žele da uđu kako ona, tako i Dragan Bulić Aca, nekadašnji partner Ćurčićeve.

– Privatno sam dobro, ali što se moje kume tiče nisam sjajno. Uradiću sve što je u mojoj mogućnosti da dođem do nje. I gospodin Aca Bulić je spreman da uđe u „Zadrugu“, da, apsolutno. Moram da kažem da imamo i scenario za naš ulazak ukoliko nas neko pozove – istakla je Kačavenda.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

– U „Zadrugu“ ću ući besplatno, a ukoliko dobijem bilo kakav honorar on će ići Ani. Acu nisam pitala da li bi on ušao besplatno, ali s obzirom na to da tamo ima mnogo lepih žena vrlo je moguće – dodala je Anina kuma uz osmeh, da bi nešto kasnije otkrila stravične detalje braka Ćurčićeve i Zvezdana.

– On je nju tukao. Šta bi bilo sada kada bih ja gledaocima rekla da je ona bila osam sati vezana za radijator, da ju je vukao za kosu, a da je on sedeo, jeo keks na krevetu i pio mleko?

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

(TV Pink/Magazin In)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs