Aca Bulić izneo JAVNE OPTUŽBE NA RAČUN DVA DOKTORA za koja sumnja da su UKRALI BEBU Ani Ćurčić i njemu

od strane | feb 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Biznismen Dragan Bulić Aca progovorio je u poslednjem intervjuu o bivšoj partnerki – zadrugarki Ani Ćurčić, sa posebnim osvrtom na gubitak zajedničkog deteta za koje oboje veruju da im je ukradeno.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević/Screenshot TV Pink) • Tv Pink, Ringier, Aleksandar Dimitrijević / screenshot

– Davno je to bilo. Svaka moja ćelija pulsira da je naše dete živo, insinktivno znam da jeste. Bilo je pokušaja da ga nađemo. Nismo otišli u dotičnu agenciju da to prijavimo. Ana se time bavila. Moja lična istraživanja su ukazivala na to da su u to umešana dva lica iz poznatog beogradskog porodilišta, dva doktora koja danas žive u inostranstvu – tvrdi Dragan.

– Naravno da gajim nadu da ćemo pronaći naše dete. Život piše filmove i čvrsto verujem u to da je dete živo. Voleo bih da nađemo dete. Koliko ja znam, mislim da se ona odmah posle mene spojila sa Zvezdanom Slavnićem i počela da se zabavlja s njim. Posle toga se udala za drugog čoveka sa kojim ima dvoje divne dece, pa se posle vratila opet Zvezdanu.

Dragan Aca Bulić (Foto: Ringier)

– Ne znam previše o tom delu, nisam je nikad ni pitao. Meni je ona uvek delovala zadovoljno i srećno. Nisam nikad posumnjao na nešto što sada gledamo u rijalitiju. Takva njihova toksična veza mi nije padala na pamet. Znam da su ga i njena deca obožavala. Pričali smo na temu njenog ulaska u „Zadrugu“, dao sam joj podršku – dodao je Bulić.

– Rekla mi da želi da uđe i da se tako prikaže u najboljem svetlu. Pričali smo koliko je sposobna za to. Mi različito vidimo i ponašanje nije uvek ono što osoba jeste. Ana koju ja poznajem nije Ana iz rijalitija. Tako isto mislim da Zvezdan glumi i da nije pravi Zvezdan. Ana koju ja znam je jedna divna devojčica koja ne voli da se svađa. Prepamenta, elokvetna sa nekom energijom privlačnom i žesnkom. Ja nju znam kao devojčicu, a sad je žena. Ima tu puno nesigurnosti i puno stvari koje mi ne leže.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Jeste, Ana me je više puta kontaktirala za neku vrstu pomoći. Nikad nisam pitao za detalje, dovoljno je bilo samo da zatraži pomoć – zaključio je Aca.

(Pink)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs