„ABORTIRALA JE PRE ULASKA U ZADRUGU“ Drugarica Milice Veselinović iznela šok detalje: „PUKLA JE, PROŠLA JE KROZ PAKAO“!

od strane | mar 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Veselinović privlači pažnju još od svog prvog pojavljivanja u rijalitiju „Zadruga“, a njen život je pod lupom javnosti pre svega zbog skandaloznog ponašanja za koje su mnogi mišljenja da ne priliči devojci njenih godina.

Milica Veselinović YouTube/AmiG Show • screenshot

Ipak, postoje stvari koje Milica krije kao zmija noge, ali koje kao i sve do sada, isplivavaju na videlo.

Naime, njena drugarica je otkrila da je Milica pred ulazak u petu sezonu rijalitija “Zadruga“ navodno ostala u drugom stanju sa momkom sa kojim se viđala oko dva meseca, a onda je počeo njen pakao.

Milica Veselinović Screenshot/Tv Pink

– Milica je saznala da je trudna i nikome nije smela da kaže, čak ni tom momku. Bila je čudna u to vreme, plakala je za svaku sitnicu, a ona je pukla i priznala mi šta se dešava. To je sve bilo malo pre nego što će ući u Zadrugu. Nije imala dilemu da abortira, ali kako je bila maloletna znala je da mora da ima pristanak roditelja. Verujte da je to bio baš pakao. U susret nam je izašla majka od jedne drugarice čija prijateljica radi kao ginekolog. Ispričale smo joj kako stvari stoje i ona se sažalila. Ta doktorka je pokušala da ubedi Milicu da sve prizna svojoj mami i da ipak zadrži bebu, ali one je histerično to odbijala. Na kraju je pristala da joj uradi abortus. Hvala bogu, sve je prošlo kako treba i Milica nema veće posledice i traume, sigurno je to tišti negde, ali eto, završilo se tako kako se završilo. Ta doktorka joj nije naplatila abortus, znala je da Milica nema novca i da nema od koga da traži. Koliko znam, sa tim dečkom se nikada nije čula nakon toga i on nikada nije saznao da je ona bila trudna, jer se ubrzo preselio u drugi kraj grada pa su prestali da se čuju. Rana je trudnoća bila u pitanju, plod je bio star svega četiri nedelje – ispričala je navodno njena drugarica za „Star“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs