„200.000 EVRA UNAPRED!“ Uslovi Marka Osmakčića za Zadrugu 7 Elitu su papreni: „10.000 na mesečnom nivou!“

od strane | sep 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nekadašnji zadrugar Marko Osmakčić otkrio je da li će biti takmičar nove sezone, „Elite“, koja startuje sutra.

Marko Osmakčić (Foto: Ringier/Ivan Radulović) • Ivan Radulović / Ringier

– Za prethodnu sezonu sam imao poziv, ali ove godine nisam pregovarao sa čelnicima – rekao je na samom početku Osmakčić za Alo, koji je potom otkrio da li bi ušao u šou.

– Ušao bih za oko 200.000 evra i to unapred da uzmem honorar, a pored toga na mesečnom nivou da mi na račun leže 10.000 evra. Više nikome ne bih ćutao, to je sigurno – priznao je Marko i otkrio da ga je budući rijaliti učesnik Danijel Dujković kontaktirao kako bi mu dao savet.

Marko Osmakčić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Kontaktirao me je fudbaler iz Švajcarske. Iskreno, nekoliko puta smo se videli u klubu, ali ne poznajem ga. Dao sam mu neke smernice, ali nisam siguran koliko ja mogu da dam korisne savete za rijaliti – poručio je Osmakčić.

Nakon izlaska iz rijalitija, Marko se posvetio muzičkoj karijeri, a sada je objasnio kakvi su mu dalji planovi.

Marko Osmakčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Planiram da snimim još nekoliko pesama, to radim za svoju dušu, ali vratio sam se svom starom poslu. Trener sam u jednom teniskom klubu i to mi jako prija. Takav posao zahteva disciplinu i skroz drugačiji način života, kao i okruženje – zaključio je Marko Osmakčić.

Šta je, sa druge strane, u poslednjem intervjuu o njemu ispričala Viktorija Mitrović Viki pogledajte u odvojenom tekstu: NIJE PREBOLELA ABORTUS: Bivša zadrugarka otkrila ISTINU nakon GODINU DANA: „On je to saznao NAPOLJU“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs