ZVEZDAN NA IVICI DISKVALIFIKACIJE!? Slavnić nasrnuo na člana obezbeđenja, pa ga hitno izveli iz „Zadruge“!

od strane | feb 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U toku sinoćne emisije došlo je do sukoba između Zvezdana Slavnića i jednog od članova obezbeđenja. U toku reklama Zvezdan je tražio da izađe na kapiju, i počeo da se unosi momku iz obezbeđenja u lice.

Drži ovo, nemoj me j*bati – vikao je Zvezdan na Bebicu i dodao mu jaknu, a Miljana je pokušala da ga smiri:

Nemoj Zvezdane (da razbijaš) molim te. Eto dovedu čoveka do ludila da radi ovakve stvari – vikala je Miljana, a Zvezdan je šutnuo kantu.

Zvezdanova devojka Anđela Đuričić je takođe počela da trči za njim kako bi ga sprečila da se povredi.

Alo bre, Zvezdane, stani. Ako ti ja kažem stani, to znači stani – vikala je Anđela, a Marija Kulić je takođe pokušala da ga urazumi:

Nemoj više to da radiš. Da li možeš da pokažeš da te boli ona stvar. Nemoj zbog zdravlja – umešala se Marija Kulić dok je obezbeđenje opkolilo Zvezdana i bilo u pripravnosti.

Međutim, Slavniću je smetalo što neko stoji pored njega.

Ti si jedini koji mi se nešto mnogo unosiš u lice Ti imaš nešto lično protiv mene? – rekao je Zvezdan momku iz obezbeđenja, a on mu je odgovorio:

Ne, idemo tamo – rekao je član obezbeđenja.

Ti jedini od svih mi se unosiš u lice – rekao je Zvezdan, a dečko iz obezbeđenja ga je ignorisalo.

„Podrška za obezbeđenje! Sa kojim budalama oni sve imaju posla, treba im dati benificiran radni staž“, Jel znamo ko je lik ovaj iz obezbeđenja? Vidim redovno zavodi tamo red, još više mi se svidelo kako mu se u facu unosi dok ga vode na drugi izlaz, Bravo za dečka! Normalno, ne plaši se ovog drekavca! – bili su samo neki od komentara, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

Podsećamo, zadrugarima je strogo zabranjen napad na bilo kog zaposlenog u produkciji, a u slučaju fizičkog nasrtaja bi mogli da budu kažnjeni čak i diskvalifikacijom.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs