Zvezda mu došla glave! Trener otpušten posle debakla u Beogradu

od strane | dec 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Košarkaški klub Cibona uručila je otkaz treneru Jakši Vuliću.

Ekipa iz Zagreba se na ovaj korak odlučila se nakon debakla od Crvene zvezde (84:56) u okviru 10. kola ABA lige. 

Hrvatski klub je saopštio da sporazumno dogovorio saradnju sa 59-godišnjim trenerom.

– Od srca se zahvaljujemo gospodinu Vuliću na saradnji i predanom radu proteklih meseci, te mu želimo puno sreće u nastavku karijere – napisali su iz Cibone na društvenoj mreži „X“. 

Jakša Vulić više nije trener prve momčadi KK Cibona, a dogovoren je sporazumni raskid suradnje.

Od srca se zahvaljujemo gospodinu Vuliću na suradnji i predanom radu proteklih mjeseci te mu želimo puno sreće u nastavku karijere.

Prvu momčad preuzet će gospodin Bariša Krasić. pic.twitter.com/H7ucchP987

— KK Cibona Zagreb (@kk_cibona) December 5, 2023

Zagrebačku ekipu u nastavku ABA lige i hrvatskog prvenstva vodiće Bariša Krasić. Cibona je trenutno 12. na tabeli sa samo tri pobede i sedam poraza. 

sledeća vest

Vesti

Kolumne

Nebojša Bakarec: Đilasova koalicija i Šolakovi mediji podržavaju Andreja Josifovskog, koji je seksualno uznemiravao studentkinje!

Koliko je trula Đilasova koalicija svedoči i najnoviji skandal opozicije. Podsetiću da je cela opozicija pre neki dan podržala Đilasovog poslanika Đorđa Miketića, koji je sam sebe snimio kako se drogira i kako učestvuje u lancu prostitucije. Danas je policija privela Andreja Josifovskog, koji sam sebe naziva laskavo „Umetnik Pijanista“, zbog toga što je vandalizovao Skupštinu Srbije (remek delo naše arhitekture), ispisivanjem uvredljivog grafita. U odbranu arhitekte i asistenta na Arhitektonskom fakultetu, Andreja Josifovskog, odmah su ustali Šolakovi mediji N1 i NovaS, osuđujući policiju što je privela „Umetnika Pijanistu“. N1 je na portalu objavio sramni tekst pod naslovom: „Umetnik Pijanista uhapšen ispred Skupštine Srbije“, dok je portal NovaS objavio sramni tekst pod naslovom: „Umetnik Andrej Josifovski zvani Pijanista uhapšen zbog grafita ispred Skupštine Srbije“. U oba teksta se citira prvi na Đilasovoj listi, četrdesettrogodišnji student Radomir Lazović, koji osuđuje policiju i brani Josifovskog. To i nije neko čudo, zbog toga što je Lazović pre par meseci vandalizovao RTS i REM, tako što im je uništio table na ulazima. Lazović kuka u ovim medijima, i po društvenim mrežama i kaže: „Upravo je uhapšen umetnik Pijanista zbog ispisivanja ovog grafita na stubu Narodne skupštine. Policija nije stala na hapšenju, već su kartonom pokušali da sakriju grafit. Pa dobro da li je moguće???“.

Opširnije

Izvor: Informer.rs