Zvezda časti klince! Besplatan ulaz na meč sa Radničkim!

od strane | mar 15, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Crvena zvezda je saopštila da će u nedelju na duelu protiv Radničkog iz Kragujevca (16.00, Arena 1 premijum) biti slobodan ulaz za decu do 14 godina na istočnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“.

Klub iz Ljutice Bogdana trenutno je prvi na tabeli Superlige Srbije sa 62 boda, pošto je trijumfom nad niškim Radničkim prestigao Partizan u borbi za  titulu. Jasno je da pred crveno-belima nije lak zadatak, pošto klub iz Kragujevca na deset prethodnih mečeva nije poražen. Ukoliko žele da zadrže lidersku poziciju, izabranici Vladana Milojevića ovaj meč moraju da pobede, a za to im je potrebna puna podrška publike. 

„Na duelu protiv kragujevačkog Radničkog, koji je zakazan za nedelju – 17. mart od 16 časova, očekujemo veliku posetu dečaka i devojčica na istočnoj strani stadiona Rajko Mitić. Deca do 14 godina će ponovo besplatno moći da bodre crveno-bele u borbi za šampionsku titulu, te svojom energijom daju snagu izabranicima Vladana Milojevića za novu pobedu“, piše u saopštenju.

Takođe, navodi se da je uslov da mališani besplatno prisustvuju meču, da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje kartu za tu utakmicu. Ulaznice su u prodaji onlajn, dok će prodaja na blagajnama biti u subutu od 11 do 16 časova, kao i u nedelju od deset časova pa sve do starta utakmice.

Cene karata su: 

Sever – 400 dinara
Istok – 500 dinara
Zapad – 700 dinara
Tribina „Siniša Mihajlović“ – 1400 dinara 
VIP 1 – 6500 dinara
VIP Galerija – 8000 dinara

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs