ZVALI SU JE „BETMEN LICE“, A SADA MALENA LUNA IMA NOVI ŽIVOT! Devojčica je porasla i dobila potpuno drugačiji izgled (FOTO/VIDEO)

od strane | jun 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Devojčica po imenu Luna, rođena sa velikim mladežom preko skoro celog lica. Ova „tamna fleka“ kako je Luna imala običaj da zove svoj mladež, prekrivala je njene oči, nos, obraze i deo čela. 

Majka Karolina i njen suprug Tijago Tavares obožavali su svoju ćerkicu baš takvu kakva jeste, ali su bili svesni da ih sve zajedno zbog tog mladeža čekaju veliki izazovi.

Karolina se seća bolnog incidenta, kada je jedna mama dala uvredljive komentare o njenoj devojčici, pa je čak išla toliko daleko da ju je nazvala “čudovište“. Te reči su duboko ranile ovu majku, i ostavile je sa osećajem povređensoti i uznermirenosti. Nije mogla da podnese da neko vređa njenu ćerku, i razmišljala je kakva je tek budućnost čeka, sa decom koja umeju biti okrutna, jednako kao i pojedini roditelji.

Zajedno su doneli odluku da se malena Luna operiše i mladež ukloni, što su radili van Amerike, takođe prikupljajući novčana sredstva za sve tekuće troškove. 

Bilo je potrebno nekoliko operacija, ali su sve uspešno obavljene i Lunin mladež, koji je zapravo bio urođeni melatocitni nevus, je skoro potpuno uklonjen.

Devojčica se sada još više smeje i uživa u svom detinjstvu, a evo i kako izgleda:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs