„Znam da je Jelena nudila pomoć, to liči na nju“: Indi za Informer o Jeleninom i Editinom sukobu

od strane | okt 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Indi Aradinović prokomentarisala je za Informer sukob Edite i Jelene Karleuše.

Neočekivani rat Jelene Karleuše i Edite Aradinović polako uzima maha, a nakon prepiske pevačica u kojima je spomenuta i Indi Aradinović, kontaktirali smo vlasnicu hita „Bato, bre“ da nam prokomentariše novonastalu situaciju.

Ne znam šta bih vam rekla. To je između njih dve. Edita ima slobodu govora, ja nisam njen PR menadžer. Ja sam njoj sestra. Ne želim da budem deo toga. Ja znam da je Jelena njoj ponudila pomoć kada sam bila u bolnici. To je Jelena, to liči na nju – kaže Indi Aradinović za Informer.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Edita Aradinović istakla je da albumi „Alfa“ i „Omega“ Jelene Karleuše nisu njena šoljica čaja, kao i da je na promociju Jelene Karleuše otišla samo kako bi ispoštovala njenog producenta.

Nakon što smo kontaktirali muzičku zvezdu i ona nije bila raspoložena za dalju raspravu, ona je na Instagramu objavila prepisku sa Editom. 

Foto: Informer

 

– Budi sigurna da se neću nastavijati, znam da si se godinama pravila da ne postojim, jer ti je tako odgovaralo i nemam problem sa tim dokle god nisi počela da se ponašaš bahato. Ali i to nije imalo veze sa tim što tvoj album nije moja šoljica čaja. Pošto kažeš da si umorna da se drugi kače na tebe, evo ja ti sad kažem da se neću nastavljati, da si pogrešno skapirala i da si se ipak ti ogrešila o mene. Ali na kraju koga bole ku*ac ko se o koga ogrešio, ova estrada je samo još jedan mulj u kojem treba plivati! Srećno i tebi! – napisala je Edita, a Jelena joj je odmah odgovorila:

– Nemoj da se ljutiš, ali ti za mene ni sad ne postojiš. Jedina, moja veza sa tobom je bila kada sam ti ponudila pomoć za sestru. Tvoje nastavljanje je nebitno medijima, jer ja neću reagovati, a to je dovoljno. Jadno ti je valjda. Sve najbolje.
 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs