ŽIVIMO SAMO OD „ZADRUGE“! Aleks i Car progovorili o zaradi u rijalitiju, otkrili svoje planove nakon izlaska iz Bele kuće

od strane | apr 30, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ljubavni par već godinama učestvuje u megapopularnom Pinkovom rijalitiju, od kog zarađuje ozbiljan novac.

Starleta se prvi put na malim ekranima pojavila u „Zadruzi 3“ 2019, dok je momka iz Crikvenice publika upoznala godinu dana kasnije.

Odlično zarađujem u „Zadruzi“! Da nije tako, ne bih bila u rijalitiju već četvrtu sezonu. Od para koje ovde uzmem izdržavam i mamu i sestru. Tako je već godinama, one su mi uvek bile prioritet. Međutim, sad imam i zajedničke planove s Filipom – priča Aleks i otkriva na šta će potrošiti honorar:

Planovi
Volela bih da od honorara kupim stan u Beogradu i otvorim salon lepote

Volela bih da kupim stan u Beogradu u kom bismo Car i ja zajedno živeli. Takođe, maštam i da otvorim salon lepote. O tome sanjam godinama, nadam se da ću uskoro uspeti to i da ostvarim. Kad budem imala stan i privatan posao, biću mirna.

E stock

I njen dečko Filip Car kaže da je navikao da ima leba bez motike zahvaljujući rijalitiju:

U „Zadruzi“ se zaista zarađuje ogroman novac! Ne znam gde bi drugo na pošten način moglo da se dođe do toliko para. Da nije tako, nikad ne bih ušao u rijaliti da se blamiram.

On priznaje da ne bi mogao da radi osam sati dnevno u kancelariji.

Ja sam lenj čovek! I u „Zadruzi“ po ceo dan ležim i ne izlazim iz bademantila, a Aleks mi sređuje garderobu. Jedino volim da kuvam, jer obožavam da jedem. Ne mogu sebe da zamislim da radim u nekoj kancelariji, tačno bih se ubio – priča Filip.

Laka lova
Nigde osim u „Zadruzi“ ne može da se uzme ogroman novac na pošten način

Instagram/printscreen

Venčaćemo se i imati decu posle „Zadruge“

Aleks Nikolić i Filip Car planiraju brak i decu posle „Zadruge“.

Ako nam bude lepo, volela bih da se udam za Filipa i da imamo decu! Nikad nisam toliko bila zaljubljena u nekog muškarca. Zato sam mu i oprostila što me je prevario s Majom Marinković – kaže Nikolićeva, a Car dodaje:

Nijednu devojku iz rijalitija nisam vodio kući u Crikvenicu. Nisu to bile zaslužile! Aleks je prva koju ću upoznati s porodicom, jer planiramo zajedničku budućnost.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs