Zbog Vlahovića i Milenkovića sam morao da prekidam treninge! Bivši strateg Fiorentine pričao o bliskosti „orlova“!

od strane | nov 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Dušan gleda Nikolu kao starijeg brata, rekao je Jakin.

Dugo godina su Nikola Milenković i Dušan Vlahović bili saigrači, prvo u Partizanu, potom i u Fiorentini. Još uvek ih spaja dres reprezentacije Srbije, ali će u nedelju biti ljuti rivali kada na stadionu „Artemio Franki“ bude gostovao Juventus. 

Zle krvi između dobrih prijatelja nema, a koliko su bliski otkrio je bivši trener Fiorentine – Bepe Jakin koji je nekoliko puta morao da prekida trening zbog njih dvojice. 

– Dušan vidi Nikolu kao starijeg brata. Sećam se da su na treninzima znali odjednom da počnu između sebe da pričaju na srpskom. Onda bih prekinuo trening i rekao im da počnu da govore florentinski ili italijanski, inače neću moći ništa da ih razumem. Jako su bliski, odrasli su jedan uz drugog – rekao je Jakin. 

Foto: Tanjug/AP

 

Fiorentina na startu nove sezone igra toplo-hladno, a zbog toga iskusni stručnjak smatra da bi Milneković mogao da preskoči utakmicu protiv Juventusa kako bi se „sabrao“. 

– Ja bih ostavio Milenkovića van tima. Ne kao neku kaznu, nego zato što vidim da se muči. Mora da postoji neki razgovor između igrača i trenera pre takvih odluka, ali ne vidim da je Milenković miran na terenu, ne vidim ga kao pouzdano rešenje – objasnio je bivši strateg „ljubičastih“. 

Derbi između Fiorentine i Juventusa na programu je u nedelju od 20:45. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs