ZASTRAŠUJUĆA VEST! Rukometašica pala sa osmog sprata!

od strane | apr 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U saopštenju kluba  i Rukometne federacije Rusije uzrok smrti se ne navodi, međutim, agencija TASS je objavila da je igračica stradala prilikom pada sa osmog sprata. Telo ruske rukometašice, kako prenose tamošnji medijipronađeno u blizini zgrade u kojoj je živela, jer je pala sa prozora na osmom spratu. Od posledica pada je odmah preminula.

Uzrok smrti trenutno ispituje policija, a još nije poznato šta se desilo. Za sada se vodi kao nesreća, a na mestu pogibije nije pronađena nikakva poruka. Malo pre tragedije Viktorija je igrala utakmicu ruskog šampionata protiv ekipe CSKA. Njene saigračice kažu da je nesrećna devojka nekoliko sati pre smrti kupila mačku.

U šoku smo. Niko ne razume šta se desilo. U 11 časova podelila je sa prijateljima fotografije kako je sebi kupila novu mačku. A u 14 časova bila je mrtva. Niko ne razume šta se dešavalo između 11-13 časova. Ovo je prava katastrofa – rekao je trener Astrahanočke Aleksej Aleksejev, a klub je potvrdio da će snositi sve troškove sahrane i pružiti neophodnu pomoć porodici stradale igračice.

Skončalasь trehkratnaя čempionka Rossii po gandbolu Viktoriя Divak.

29-letnяя sportsmenka triždы stala čempionkoй Rossii, dvaždы vыigrыvala Kubok Belorussii. Vыstupala vo vtoroй nacionalьnoй ligi Francii. pic.twitter.com/MYrAEfycCL
— dymkag (@dymkag) April 17, 2023

Pre nekoliko dana na sličan način je preminula italijanska odbojkašica Julija Ituma. Ona je pala sa prozora hotelske sobe. Nesrećno stradala devojka je imala samo 18 godina, rođena je u Milanu i ćerka je migranata iz Nigerije.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs