Zar vi mislite da je narod toliko lud? Dr Milić: Opozicija kaže da protesti nisu prevaziđeni, a u decembru skupili 5-6.000 ljudi (VIDEO)

od strane | jun 10, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Dr Dragan Milić iz grupe građana „doktor Dragan Milić“ gostovao je u „Utisku nedelje“ na tajkusnkoj Novoj. On je tom prilikom istakao da narod nije lud da opet izlazi na nekakave proteste.

Naime, dr Milić je odgovorio novinaru Filipu Švarmu koji tvrdi da je trebalo organizovati proteste u Nišu jer „protesti nisu prevaziđeni“.

Zanimljivo je da kažete da protesti nisu prevaziđeni, a sa druge strane u decembru su protesti uspeli da skupe svega 5-6.000 ljudi. Zašto? Lepo ste rekli, energija je potrošena! Zar Vi mislite da je narod toliko lud i da će 47. put da izađe na protest da bi se nešto desilo? – rekao je Milić.

DR MILIĆ: NAROD NIJE LUD DA PO 47. PUT IZLAZI NA OPOZICIONE PROTESTE!

Dr Dragan Milić odgovorio novinaru Filipu Švarmu koji tvrdi da je trebalo organizovati proteste u Nišu jer „protesti nisu prevaziđeni“:

„Zanimljivo je da kažete da protesti nisu prevaziđeni a sa druge strane… pic.twitter.com/tfFdDjcA5D

— Detektor laži (@LaziDetektor) June 10, 2024

Podsetimo, on je u istoj emisiji sasuo bolnu istinu opoziciji u lice. Da su građane prevarili X puta, i zapitao se kako onda očekuju da imaju njihovo poverenje.

Doktor je istakao da im, takođe, ni on više ne veruje.

DR MILIĆ OPLEO PO OPOZICIJI: PREVARILI STE GRAĐANE X PUTA, JA VAM VIŠE NE VERUJEM!

Dr Dragan Milić:

„Ako vi imate građane koji su prevareni X puta, zbog milion stvari, kako vi mislite da vam veruju? U decembru je opozicija izašla ujedinjena, ja sam glasao za opoziciju, a… pic.twitter.com/VFeBc5A4SL

— Detektor laži (@LaziDetektor) June 10, 2024

sledeća vest

Vesti

Društvo

Korać: Očekujemo pres centre iz Tel Aviva na Expo 2027

„Očekujemo da Peres Centar za inovacije i mir iz Tel Aviva bude prisutan na izložbi EKSPO 2027 u Beogradu. Razgovori koje smo vodili sa rukovodstvom Peres Centra daju nam razloge da verujemo da će se to i dogoditi. To bi bio značajan događaj za Srbiju, i značajna inicijativa za produbljivanje saradnje Srbije i Izraela kroz promociju mira i saradnje mladih“, rekao je Zoran Korać, direktor Instituta za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda.

Politika

„Ne odričemo se Rusije!“ Vučević: Nastavljamo saradnju uprkos pritiscima!

Verujem u tradicionalne odnose Srbije i Rusije, koji su zasnovani na istorijskim vezama, zajedničkom cilju da se sačuva vladavina prava, slobodarski duh svih država, nezavisnost i suverenitet država. Ono što smo zajedno prošli kroz istoriju, i onu dalju i bližu, obavezuje nas i u sadašnjem i u budućem periodu, stoga verujem u veoma dobre odnose, izjavio je za RT Balkan premijer Srbije Miloš Vučević.

Opširnije

Izvor: Informer.rs