Zar ovo Ukrajina radi?! Šokantne tvrdnje Rusa potresle planetu! „Služba sluša radio „Volgu“ i čeka znak, a onda…“

od strane | apr 16, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Komanda Oružanih snaga Ukrajine kažnjava svoje vojno osoblje koje želi da se preda, rekao je za RIA Novosti Igor Kimakovski, savetnik šefa Donjecke Narodne Republike Denisa Pušilina.

Prema njegovim rečima, u tu svrhu neprijateljsko vojno rukovodstvo sluša radio kanal Volga, koji su Oružane snage Rusije kreirale za ukrajinske zarobljenike.

– Pucnjevi u leđa – da, zaista ih ima mnogo. Ukrajinske specijalne službe slušaju frekvenciju Volga da se mnogi ljudi žele predati. U svim brigadama Ukrajine postoje kazneni oficiri koji „ako iznenada saznaju da će neko biti zarobljen, odmah mogu da mu pucaju u leđa – tvrdi Kimakovski.

Sagovornik agencije je dodao da je u poslednje vreme povećan broj zarobljenih ukrajinskih vojnika.

– U poslednje vreme ima više zatvorenika, jer vodimo aktivne ofanzivne operacije – rekao je Pušilinov savetnik.

Za vojna lica Oružanih snaga Ukrajine koja žele da spasu svoje živote, ruska vojska je izdvojila poseban kanal komunikacije. Reč je o specijalnoj radio frekvenciji 149200 sa posebnim pozivnim znakom „Volga“, na kojoj oni koji žele da polože oružje i pređu na rusku stranu dobijaju detaljna uputstva kako da se predaju.

sledeća vest

TV

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs