Žaber zaplakala: Najbolniji trenutak i najteži poraz u karijeri!

od strane | jul 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Češka teniserka Marketa Vondroušova osvojila je prvi grend slem pehar u karijeri pošto je u finalu Vimbldona pobedila Tunišanku Ons Žaber 2:0 (6:4, 6:4) za samo sat i 17 minuta.

Drugo finale – drugi poraz! Ons Žaber ponovo je doživela neuspeh na poslednjoj stepenici ka tituli na Vimbldonu pošto je od nje danas u finalu bila bolja Marketa Vondorušova. Tunišanka nije mogla da obuzda emocije nakon meča pa je zaplakala. 

– Nije mi lako. Moraću da gledam taj pehar i dalje samo na telefonu. Najbolniji trenutak, najteži poraz u mojoj karijeri. Čestitam Marketa i tebi i timu na naverovatnoj pobedi. Ti si divna igračica, drago mi je da si pobedila ovde nakon toliko povreda i problema u karijeri. Biće mi težak dan, ali nema predaje, pokušavaću i dalje, doći ću i naredne godine – rekla je Ons Žaber. 

Istakla je šesta teniserka sveta da jedva čeka da se ponovo vrati na Vimbldon i iz trećeg pokušaja napadne titulu u Londonu. 

– Ovo je divan turnir, volela bih da i dalje igram ovako dobro. Volela bih da dođem jednog dana do titule. Hvala timu mom, verujem u vas i da će doći jednom i taj dan da zajedno podignemo ovde titulu. Hvala vam što ste došli i što mi dajete energiju i podršku. Težak je put, tako je kako je, ali obećavam da ću jednom pobediti na Vimbldonu – podvukla je Tunišanka. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs