„Za mene si nebitna!“ Edita pisala Karleuši, Jelena je patosirala!

od strane | okt 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Jelena Karleuša objavila je privatnu prepisku sa koleginicom Editom Aradinović u kojoj joj je poručila da je oduvek bila „nebitna“.

Edita Aradinović rekla je da novi albumi Jelene Karleuše „nisu njena šoljica čaja“, kao i da je na koleginicinu promociju otišla iz poštovanja prema producentu, a Karleuša nije krila koliko se razočarala u nju, što je i napisala na svom Instagram profilu.

Edita je nakon toga Jeleni poslala i privatnu poruku, a Karleuša ju je objavila i tom prilikom potkačila Aradinovićevu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Budi sigurna da se neću nastavijati, znam da si se godinama pravila da ne postojim, jer ti je tako odgovaralo i nemam problem sa tim dokle god nisi počela da se ponašaš bahato. Ali i to nije imalo veze sa tim što tvoj album nije moja šoljica čaja. Pošto kažeš da si umorna da se drugi kače na tebe, evo ja ti sad kažem da se neću nastavljati, da si pogrešno skapirala i da si se ipak ti ogrešila o mene. Ali na kraju koga bole ku*ac ko se o koga ogrešio, ova estrada je samo još jedan mulj u kojem treba plivati! Srećno i tebi! – napisala je Edita, a Jelena joj je odmah odgovorila:

Nemoj da se ljutiš, ali ti za mene ni sad ne postojiš. Jedina, moja veza sa tobom je bila kada sam ti ponudila pomoć za sestru. Tvoje nastavljanje je nebitno medijima, jer ja neću reagovati, a to je dovoljno. Jadno ti je valjda. Sve najbolje.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs