Voleo bih da imam klona! Jokić posle poraza nasmejao novinare! (VIDEO)

od strane | maj 5, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Voleo bih da imam duplikat, klona sebe i da onda mogu da budem svež, a da ovaj drugi igra, rekao je Nikola Jokić posle poraza njegovog Denvera od Minesote, koja je povela sa 1:0 u polufinalu Zapadne konferencije (99:106).

Minesota je zasluženo slavila, a tokom meča menjala Rudija Gobera, Karla Entonija Taunsa i Naza Rida na Nikoli Jokiću, a njegov odgovor na pitanje šta može da uradi povodom toga nasmejao sve u sali. 

Ne znam prijatelju, oni mogu da igraju sa visokom, sa niskom petorkom, sjajno skaču, agresivni su… Neke šuteve sam pogodio, ovo je teška utakmica, a oni su jako dobar defanzivni tim. Voleo bih da imam duplikat, klon sebe i da onda mogu da budem svež, a da ovaj drugi igra – poručio je Jokić. 

Timbervulvsi su bili mnogo raspoloženiji, imali su više igrača u formi i na kraju su poveli u polufinalu Zapada. 

– Mislim da je bila zanimljiva utakmica i da se igrala jako dobra košarka za navijače. Oba tima su imala svoje dobre serije, ali oni su bili bolji na kraju. Šta nam je falilo? Mislim da su pogodili mnogo šuteva, pogotovo u drugom poluvremenu. Neki su bili otvoreni, neki i ne, ali to je deo košarke. Moramo da radimo na tome –  rekao je Nikola Jokić odmah posle meča. 

Jedan srpski novinar je na konferenciji pitao Džokera da li je ovo „samo jedna od sedam utakmica“ i da li tako gleda na poraz. 

To da je ovo jedna od sedam utakmica govore ovi što izgube, a ovi što pobede ne govore to. Voleo bih da smo mi pobedili, a da su oni rekli da je ovo samo jedna od sedam utakmica. Videćemo, moramo da budemo bolji defanzivno. Mnogo su davali koševa u drugom poluvremenu, to je sve što mogu da kažem –  dodao je Nikola.

Nije mu se dopalo kako se njegov tim branio.

– Naravno da ćemo da živimo sa teškim šutevima Rudija Gobera i Naza Rida, ali je bilo lakih poena, bukvalno su bila polaganja. Možda kod mismečeva da pomažemo više, da pokušamo da budemo fizički jači, agresivniji, da neke igrače udvojimo – istakla je zvezda Denvera. 

Upitan je Jokić da li ga poraz u prvom meču motiviše.

– Nikako!  Porazi me ne motivišu, ali možda čine da budem bolji u nekim stvarima. U stvari ne znam… Porazi me ne motivišu – jasan je bio Nikola Jokić.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs