VOJVODINA SE SELI IZ NOVOG SADA! Evropske utakmice u BAČKOJ TOPOLI

od strane | jun 1, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Istorijska godina je pred srpskim fudbalom. Imaće Superliga pet predstavnika na međunarodnoj sceni, tri sigurno u grupnoj fazi, a za jesen u Evropi boriće se Partizan i Vojvodina. Crno-beli imaju nešto lakši put, dok će Novosađani od drugog kola pojuriti mesto u Ligi konferencija. 

Ipak, put Lalama mogao bi dodatno da bude „otežan“ budući da neće moći da igraju na svom Karađorđu. Prvi čovek TSC-a Janoš Žemberi potvrdio je da će Vojvodina svoje mečeve igrati u Bačkoj Topoli budući da će stadion u Novom Sadu biti „u radovima“. 

– Raširenih ruku dočekaćemo prijatelje iz Novog Sada. Stadion Vojvodine dobiće novo ruho, u Bačkoj Topoli imaće sjajne uslove. I ništa to nije neobično, Voždovac je za evropske utakmice prijavio, takođe, TSC arenu, ranije smo i mi imali slične planove sa stadionom Partizana – rekao je Janoš Žemberi. 

Starsportphoto

Karađorđe će tokom leta biti renoviran, istovremeno će dobiti i novu travnatu podlogu, sporan je i broj parking mesta, ali i ulaz na stadion zbog „češljeva“. Sve to uticalo je na odluku da Vojvodina  zaigra u Bačkoj Topoli. 

Zanimljivo, ni Čukarički na međunarodnoj sceni neće igrati na svom terenu već će igrati u Loznici. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs