VODITELJKA „GRANDA“ NAŠLA MUŽA NA INTERNETU! Živela u skromnom stanu, a onda se udala za grofa!

od strane | jun 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kako je objasnila, kroz prepiske i trogodišnje druženje među njima se rodila ljubav, pa se ona zato odselila iz Srbije, te skroman stan zamenila vilom.

Inače, Lidija iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Dariju i sina Matiju. Diplomirala je italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu.

– U moje vreme nije bilo Fejsbuka, ali je istina da smo se upoznali putem nove tehnologije. Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku – ispričala je Lidija.

Facebook/Lidija Skrinjik

Gianluigi E Lidija Arcieri ex Skrinjik sa ćerkom

– On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs