VIKI MILJKOVIĆ ODUŠEVILA PUBLIKU! Pevačica REPOVALA Nućijevu pesmu, u ovakvom izdnju je NIKADA niste videli!

od strane | feb 27, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Aleksandar Jovanović Cile

Pevačica Viki Miljković godinama niže hitove, a njene pesme su neizostavan deo repertoara svakog slavlja. Međutim, iako je na javnoj sceni već godinama nikada nismo imali priliku da je čujemo u bilo kom drugom žanru osim folka!

Miljkovićeva je zato odlučila da na svom nastupu publiku obraduje izvođenjem Nućijeve pesme „Crno oko“, uz pratnju kolege Nermina Handžića.

Publika je sa oduševljenjem gledala i slušala Viki kao reperku, a atmosfera u klubu je odmah dostigla tačku usijanja.

Viki je pokazala da pored folka, ume da izvodi i ostale žanrove, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama






Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs