Vidović: Đilaosvi brinu samo o ličnom interesu

od strane | dec 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Funkcionerka SNS, Vesna Vidović

Saopštenje Vesne Vidović prenosimo u celosti:

– Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović zaboravio je da se upravo on nalazi na listi onih koji su zakatančili sve fabrike u našoj zemlji i u čije vreme su građani masovno ostajali bez posla.

Jedini rezultati kojim njegov šef Dragan Đilas može da se pohvali jesu ogromna nezaposlenost i dug glavnog grada od 1,2 milijarde evra dok je njegov lični prihod porastao čak za 619 miliona.

Srpska napredna stranka deceniju unazad pokazala je koliko je svaki građanin Beograda i Srbije važan ma gde on živeo i o tome jasno svedoče rezultati. Otvaranje novih fabrika, naučno-tehnoloških centara, bolnica, izgradnja puteva direktno su uticale na broj investicija u našoj zemlji, otvorena su nova radna mesta i stvorene jednake mogućnosti za sve čime smo nezaposlenost sa 26% smanjili na svega 9,2%.

Sramna politika Dragana Đilasa i njegovih sledbenika dovela je do toga da je nezaposlenost mladih od 19 – 24 godine prelazila 53% dok je danas ona zahvaljujući odgovornoj i ozbiljnoj politici svega 24%.

Mi vodimo politiku brige o ljudima, za razliku od onih koji su nam već jednom pokazali da jedino o čemu oni brinu su lični interesi i kako da se dočepaju gradske kase kako bi ponovo rasli miloni na računima Dragana Đilasa. Građani Beograda i Srbije 17. decembra pokazaće još jednom kome veruju i koga biraju, a to je lista „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane“ – istakla je Vidović.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs