(VIDEO) Svirepo ubijena poznata tiktokerka nasred ulice! Dok se vukla po podu, maskirani napadač ispalio osam hitaca u nju

od strane | okt 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Poznata tiktokerka i influenserka Sabrina Duran (24), poznatija pod imenom „Narko kraljica“, svirepo je ubijena usred bela na putu do salona za nokte, kada ju je na ulici presreo maskirani ubica.

Naime, na putu do kozmetičkog salona gde redovno sređuje svoje nokte, nepoznato lice sa maskom na licu presreo je tiktokerku i u nju ispalio osam fatalnih hitaca, a snimak ubistva širi se po društvenim mrežama.

Nakon što je ubijena, Sabrinin automobil je zatim ukraden od strane napadača, a kasnije i zapaljen. Još uvek nije jasno ko je odgovoran za njenu smrt, koja se dogodila u devet časova izjutra. Inače, policija je njen atentat nazvala „kukavičkim“ i istražuje da li je njena smrt povezana sa njenim prethodnim kriminalnim aktivnostima.

🇨🇱CHILE

Conocida narcotraficante muere en encerrona en Padre Hurtado: Recibió siete disparos en Padre Hurtado

NOTICIAEN DESARROLLO
La víctima fatal, identificada como „la Ina“, hab

Sabrina Durán Montero, alias „La Ina“, reconocida por sus videos en TikTok, etc pic.twitter.com/QN86B2RHYC

— kaotic.chile🇨🇱 (@kaoticchile) October 24, 2023

Podsećanja radi, Sabrina Duran stekla je značajan broj pratilaca na društvenoj mreži TikTok zahvaljujući svojim klipovima vezane za negu i lepotu, međutim, imala je još opasnije sledbenike u čileanskom podzemnom svetu kriminala.

Naime, Duranova, koja je vodila bandu zajedno sa svojom braćom kao izvršiteljima, stekla je prepoznavanje zbog krađe automobila i uključenosti u trgovinu drogom. 2012 godine, tiktokerka je uhapšena i osuđena na tri godine zatvora zbog trgovine drogom, ali je služila kraj kazne na uslovnom otpustu.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs