(VIDEO) Pogledajte šta je uradio Rasim Ljajić! Skok za pamćenje!

od strane | dec 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Rasim Ljajić, predsednik SDP zahvalio se članovima svoje stranke i simpatizerima u Novom Pazaru, koji su od samog zatvaranja biračkih mesta počeli da slave na ulicama grada.

Stranka SDP osvojila je najveći broj glasova za lokalni parlament, a na kraju emotivnog obraćanja, skočio je u masu ljudi pred binom, a oni su ga nosili na rukama…

Srbija

Slavim slavu

(VIDEO) Liste čekanja za prebranac i sarmu! Nova moda u Kruševcu!

Krsna slava za pojedine srpske porodice najvažniji je dan u godini. Slavska trpeza se s pažnjom priprema, a dom se posebno sređuje. Poslednjih godina, međutim, došla je nova moda – slavu neki proslavljaju i u kafani ili pak, tamo gde se slavi kod kuće, kompletan slavski meni umesto domaćice pripremaju drugi.

Bez reči

(VIDEO) Ovo je najlepši ulaz u Beogradu!

Ulaz u zgradu u beogradskoj Ulici maršala Birjuzova 13, većinu bi podsetio na umetničku galeriju ili muzej. Stilski nameštaj u hodnicima, oslikane tavanice, slike, skulpture…Ali, ovo je, verovali ili ne, dom složnih stanara koji su rešili da ulepšaju svoj životni prostor i zato su nedavno nagrađeni u akciji „Najlepši ulaz Beograda“ koju organizuje JKP „Javno stambeno“.

Opširnije

Izvor: Informer.rs