(VIDEO) OVO JE ZA TEŠKU ROBIJU! BRUTALNO PREGAZIO BAKU! Pijani vozač oborio staricu sa bicikla, dao gas i zgnječio je pod točkovima!

od strane | maj 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Vozač terenca, 43-godišnji Stiven Selvud , divljao je gradom u Gildfordu, u blizini Londona, nakon čega je biciklom pregazio stariju ženu, a potom pobegao sa mesta nesreće.

Nesrećna penzionerka je vozila biciklom preko raskrsnice kada je Selvud skrenuo sa sporednog puta i udario je usred bela dana. Ne samo da ju je Selvud oborio sa bicikla, već je nastavio da vozi napred, zgnječivši je pod točkovima dok je ležala na zemlji. Na sreću, preživela je.

Upozorenje: uznemirujući snimak!

Neko je pokušao da ga zaustavi, ali Selvud se odvezao pre nego što se konačno vratio na lice mesta. Svedoci su ga identifikovali, a policija ga je uhapsila. Iako se nesreća dogodila 12. maja prošle godine, danas je britanska policija Sarija objavila horor snimak trenutka u kojem je Selvud udario žrtvu i potom vozilom pregazio njeno telo, piše Dejli mejl .

Žrtva je dozvolila da se snimak objavi kao upozorenje drugima o uticaju vožnje u alkoholisanom stanju. Sud Gilforda osudio ga je na dve godine i tri meseca zatvora. Takođe je izgubio vozačku dozvolu na tri godine nakon što je proglašen krivim za nanošenje teških povreda opasnom vožnjom i vožnjom sa previše alkohola u organizmu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs