(VIDEO) Ovo je ulaz u podzemni grad?! Na vratima odbrambeni mehanizam, Hamas na sve mislio

od strane | nov 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Izraelska vojska je na Tviteru objavila snimak na kojem je, tvrdi, 55 metara dug Hamasov tunel koji se nalazi na dubini od 10 metara ispod bolnice Šifa.

– Ovu vrstu vrata koristi teroristička organizacija Hamas kako bi sprečila izraelske snage da uđu u zapovedni centar i podzemna sredstva koja pripadaju Hamasu – kažu Izraelske obrambene snage (IDF) u objavi.

– Ulaz u tunel sadrži obrambene mehanizme, kao što su vrata otporna na eksploziju i otvor za ispaljivanje. Nedeljama smo govorili svetu o Hamasovom ciničnom korišćenju stanovnika Gaze i pacijenata bolnice Al-Shifa kao živih štitova. Evo još dokaza – dodaju. 

OPERATIONAL UPDATE: IDF and ISA forces revealed a significant 55-meter-long terrorist tunnel, 10 meters underneath the Shifa Hospital complex during an intelligence-based operation.

The tunnel entrance contains various defense mechanisms, such as a blast-proof door and a firing… pic.twitter.com/tU4J6BD4ZG

— Israel Defense Forces (@IDF) November 19, 2023

– Otvor do tunela otkriven je pored vozila u kojem se nalaze RPG, eksplozivi i puške – još su rekli.

Izraelske snage su nedeljama tvrdile da Hamas ima komandni i kontrolni centar pod Al Šifom, što grupa i medicinsko osoblje u bolnici poriču.

Prošle nedelje su SAD saopštile da su njihovi obaveštajni podaci na sličan način sugerisali da Hamas ima mrežu tunela ispod Al-Šifa.

sledeća vest

TV

Live TV

Muž varao ženu sa taštom! Kada je otkrila prevaru, oboje izvređali nju! (VIDEO)

Ketrin iz Ajdaha prevarili su ljudi kojima je najviše verovala. Dugo je sumnjala, a na kraju se ispostavilo kao tačno da se njen suprug upustio u aferu sa njenom majkom. Ketrin je ovu priču objavila na TikToku, u videu koji ima više od 12 miliona pregleda. Gosti „Info dana“ na ovu temu su bili književnica Jasmina Ana, voditelj Darko Tanasijević i psihijatar Irena Đorđević.

Live TV

Dimitrijević: Zelenski je još dugo i poživeo! Neće dočekati američke izbore! (VIDEO)

Vašington je u prethodnih nekoliko dana objavio saopštenje u kojem se navodi da ukrajinski konflikt usporava svetsku ekonomiju i ograničava njen razvoj i negativno utiče na prehrambenu krizu u svetu. Da li je ovo trijumf Rusije i da li su moćne zemlje stale na ovaj način uz Putina, za „Info jutro“ govorili su Slobodan Dimitrijević, pokret srpsko-rusko bratstvo i Milan Jolović, pukovnik.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs