(VIDEO) Licemerje na delu

od strane | nov 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Uzdanica opozicije Dejan Šoškić, guverner Narodne banke Srbije u periodu 2010. – 2012. godine bez imalo blama priča o inflaciji a u njegovo vreme divljala!

Šoškić je juče na tajkunskoj televiziji N1 pričao, bez imalo blama, i o prosečnim platama.

– Vučić kada govori o platama i penzijama koristi podatke u evrima, a to je greška jer to što plate rastu u evrima ne znači da realnk rastu! Ako smo imali inflaciju u Srbiji 10%, to znači da ono što je vredilo prošle godine 100 evra, to je ove godine 110 evra! – rekao je Šoškić.

Međutim, činjenice pokazuju drugačije:

▪️2010. – guverner Šoškić: inflacija 10,3% a prosečna plata 323€
▪️2011. – guverner Šoškić: inflacija 7% a prosečna plata 350€
▪️2012. – guverner Šoškić: inflacija 12,2% a prosečna plata 350€

UMESTO DA SE POKRIJE UŠIMA I ĆUTI, ŠOŠKIĆ PRIČA O INFLACIJI A U NJEGOVO VREME DIVLJALA!

Dejan Šoškić – guverner Narodne banke Srbije u periodu 2010. – 2012.:

„Vučić kada govori o platama i penzijama koristi podatke u evrima, a to je greška jer to što plate rastu u evrima ne… pic.twitter.com/tZ5v8mOw0u

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 23, 2023

sledeća vest

TV

Live TV

Šokantna izjava britanske poslanice: Zapad ima „mek pristup prema Srbiji“? (VIDEO)

„Zabrinjavajući sukob između Prištine i Beograda delom je posledica toga što se Zapad usredsredio na to da ne provocira Beograd posle ruske invazije na Ukrajinu“, rekla je britanska poslanica Ališa Kerns u intervjuu za „Fajnenšel tajms“. Na ovu temu u emisiji „Info jutro“ govorili su narodni poslanik u ostavci Ljubomir Marić i borac za prava Srba na Kosovu i Metohiji Ana Đorđević.

Live TV

Raskrinkan prvi sekretar Hrvatske ambasade! Špijun proglašen personom non grata! (VIDEO)

Hrvatska godinama vodi špijunski rat protiv Srbije, ali se njihova služba naročito aktivirala pred predstojeće izbore u Srbiji. Cilj im je slabljenje pozicije predsednika, odnosno politička i ekonomska destabilizacija naše zemlje. Na ovu temu u emisiji „Info jutro“ govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva, a putem vajber uključenja javio se Dragan Crnogorac, iz Saveza srpskih Udruženja Hrvatske.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs