VENERA JE UŠLA U BLIZANCE! Pogrešne REČI mogu da dovedu do KRAHA u emotivnim odnosima

od strane | apr 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Od danas, ljubavni odnosi postaju uzbudljiviji, jer je Venera u Blizancima pričljiva i voli da flertuje preko poruka. Ono što je njena najveća mana jeste što ona „previše priča, a malo radi“.

Što znači da će upravo mnogi odnosi biti započeti na osnovu dopisivanja, ali će mnogo toga da ostane u mašti, jer će Venera u Blizancima želeti samo da razgovara, a onda i brzo gubiti interesovanje.

pexels.com

Venera u Blizancima

Venera u Blizancima gradi na nebu negativan aspekat sa Saturnom, što znači da će doći do zahlađenja u pojedinim emotivnim odnosima, jer će upravo pogrešne reči biti razlog raspada mnogih veza.

Venera u Blizancima najviše će prijati Blizancima, Vagama i Vodolijama, dok će na test staviti Ribe, Strelčeve i Device.

RIBE

Venera u Blizancima u kombinaciji uskoro sa retrogradnim Merkurom (21. april) donosi vam povratak prošlosti ili jednostavnu potrebu da razjasnite neke odnose. Vreme je da se oslobodite repova iz prošlosti i znajte da je svaki povratak na staro pogrešan.

STRELAC

Venera u Blizancima će vam doneti susret sa nekim ko mnogo govori, a malo toga pokazuje na delima. To vam neće biti zanimljivo, bar u narednih desetak dana, tako da će neko upotrebiti potpuno pogrešnu taktiku da vas osvoji.

DEVICA

Venera u desetom polju može da uslovi flert na radnom mestu i dospivanje sa osobom koja otvoreno želi da razgovara o svojim osećanjima. To će vam biti čudno, ali zanimljivo. Treba da budete oprezni šta kome poveravate.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs