Velika promena na kladionicama pred finale Evrovizije: Ova zemlja se probila na drugo mesto, a evo kakve su šanse Srbije za pobedu! (FOTO)

od strane | maj 10, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Posle drugog polufinala „Evrovizije 2024“ poznato je svih 26 finalista prestižnog muzičkog takmičenja.

Takmičar iz Hrvatske Bejbi Lazanja miljenik je kladionica ove godine od samog starta i već nedeljama ne pada sa prvog mesta.

Foto: printscreen/eurovisionworld.com

 

U samom vrhu je i Švajcarac Nemo (3. mesto na tabeli) ali ono što je novo jeste da je trenutno na 2. mesto izbila predstavnica Izraela Eden Golan.

Foto: Profimedia/Reuters

 

Ona je po ulasku u finale naglo skočila na kladionicama i trenutno diše za vrat predstavniku Hrvatske, koji od početka važi za glavnog favorita.

Među prvih pet najbolje kotiranih, prema mišljenju kladionica su Ukrajina ali i Irska čiji nastup je sve šokirao. Bambie Thug izazvala je podeljene reakcije svojim neobičnim, neki bi čak rekli satanističkim, nastupom. Ali je sigurno da nikog nije ostavila ravnodušnim. 

Foto: Foto: Reuters, Tanja Andric

 

Naša predstavnica Teya Dora na kladionicama je trenutno na 25. mestu, dok je Slovenija na 21. 

Od komšijskih zemalja Albanija je jedina koja se nije plasirala u finale.

Sutra nas očekuje finalno veče, a Evrovizija je promenila pravila glasanja. Naime, gledaoci više ne moraju da čekaju da poslednja numera bude izvedena, već mogu da glasaju za favorite od početka prve takmičarske kompozicije.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs