Velika hajka na Vučića

od strane | nov 13, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Iako prstom nisu mrdnuli za kulturu u državi Srbiji, držali su muzeje i pozorišta zakatančene i oronule, što je i Sergej Trifunović potvrdio rečima da je „Dragan Đilas upropastio kulturu u Beogradu“, danas opozicioni mediji zameraju Vučiću jer je naredio da se slika Paje Jovanovića otkupi i vrati u Srbiju

U prilogu na N1 postavilo se pitanje da li vredi to što će slika Paje Jovanovića koštati 300.000 evra kako bi je vratili nazad u Srbiju.

Jedan od sagovornika, Zoran Erić (inače, govornik na Đilasovim tribinama) istakao je da je problem što se tu pojavljuje Vučić koji odlučuje i o kulturi, dok Branislav Dimitrijević (inače, član Zeleno-levog fronta sa Đilasove liste) ovaj potez predsednika karakteriše kao „predizborno maskiranje problema“.

Sa druge strane, Siniša Kovačević (inače, jeremićevac) bez ikakvog stida kaže da ta slika čak i ne spada u remek dela Paje Jovanovića.

HAJKA NA VUČIĆA SA N1 I NOVE S JER JE SPRSKO NACIONALNO BLAGO VRATIO U SRBIJU!

Iako prstom nisu mrdnuli za kulturu u državi Srbiji, držali su muzeje i pozorišta zakatančene i oronule, što je i Sergej Trifunović potvrdio rečima da je „Dragan Đilas upropastio kulturu u Beogradu“,… pic.twitter.com/qLwzXuxO7y

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 13, 2023

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs