VEČERAS ĆE GORETI NA OL-STARU! Zakucavanje, šutiranje TROJKI i „SKIL“ izazov!

od strane | feb 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Prvi dan „Ol-stara“ je iza nas, ekipa „Pau“ slavila je u finalu protiv tima „Joakim“, a večeras su na programu tri takmičenja. Najviše pažnje privlači zakucavanje, ali će drame biti i u brzom šutiranju trojki. 

Svemu će prethoditi „skil čelindž“ u kom će učestvovati tri tima. Tim „Ruki“ koji će predstavljati Paolo Bankero, Džejden Ajvi i Džabari Smit Džunior. Tim „Džez“ u sastavu Džordan Klarkson, Voker Kesler i Kolin Sekston, te ekipa „Adetonbo“ sa tri brata iz Grčke – Janisom, Aleksom i Tanasisom. 

Nakon toga će se održati takmičenje u brzom šutiranju trojki. Devet košarkaša će se boriti za epitet najboljeg šutera, a dva predstavnika ima Indijana Pejsers – Tajres Heilbarton i Badi Hild. Tu su još i Damian Lilard iz Blezjersa, Julius Rendl iz Niksa, Lauri Markanen iz Jute, Džejson Tejtum iz Bostona, Kevin Huerter iz Kingsa i Tajler Hiro iz Majamija. 

Tanjug/AP

Podsećamo, Džulius Rendl je „uskočio“ kao zamena za Anfre Simonsa koji je zbog povrede kolena morao da odustane od takmičenja. 

Za kraj dolazi ono najzanimljivije – takmičenje u zakucavanju. Trej Marfi iz Pelikansa prvi je favorit za titulu, a konkurencija će mu biti Kenjon Martin Džunior, Džeriko Simins iz Njujorka i Mak MekKlag iz Filadelfije. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs