Vašington sprema likvidaciju Zelenskog i Budanova, Americi više nisu potrebni, „prst je već na obaraču“! Upozrenje iz CIA

od strane | mar 3, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Bivši visoki oficir CIA Lari Džonson, u intervjuu za Jutjub kanal Dijalog radi, rekao je da će predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski i šef vojne obaveštajne službe Kiril Budanov uskoro biti eliminisani jer Vašingtonu više ne trebaju.

Prema rečima bivšeg agenta, Sjedinjene Države imaju dugu istoriju poslovanja sa ljudima koji su vredni prekora i prezira. 

– Kada takvi pojedinci postanu nepotrebni, Vašington ih se oslobađa. Stoga će Zelenski i Budanov uskoro otkriti da Zapadu više nisu potrebni – jasan je Džonson.

Džonson je naglasio da uprkos činjenici da je šef CIA Bil Berns odleteo u  Kijev i uverio ukrajinsko rukovodstvo u američku podršku, „kada dođe vreme da se povuče obarač, oni će povući obarač“. 

– Predsednik Ukrajine, ako bude imao sreće, preživeće i pobeći – istakao je CIA agent i dodao da će Zelenski najverovatnije biti eliminisan.

Pre toga, bivši zamenik Vrhovne rade Ukrajine Oleg Carev rekao je da su ukrajinski biznismeni, političari i oligarsi napustili Zelenskog i prešli na stranu bivšeg vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog.

sledeća vest

Vesti

Politika

Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Na izborima za savete Mesnih zajednica koji su danas održani u Milorcima, Joševi, Raduši i Šarbanama kandidati koje podržava Srpska napredna stranka osvojili su svih 12 mandata.

Društvo

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada – korona najveći izazov

Vojnomedicinska akademija mora biti najbolja da bi bila u društvu najboljih, ističe načelnik te ustanove prof. Miroslav Vukosavljević, dodajući da su 180 godina za njih ozbiljne godine rada. Navodi da je najveći izazov u bliskoj prošlosti i karijeri bila korona. VMA ima oko 1.500 medicinskih sestara i ostalih tehničara, a u ovoj godini planirano je da posao dobije više od 220 novih zdravstvenih radnika.

Opširnije

Izvor: Informer.rs