Uzbuna na Zapadu! Alarmantan detalj u Putinovom govoru izazvao paniku! Ovo može da znači samo jedno…

od strane | dec 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Govor ruskog predsednika Vladimira Putina na velikoj godišnjoj konferenciji za novinare govori o uspehu ruske vojske u oblasti specijalne operacije, napisao je analitičar Skaj njuza Šon Bel.

Putinov izgled nesumnjivo odražava rastuće mišljenje da se tok sukoba menja u njegovu koris – rekao je on.

Prema Belu, nakon neuspešne kontraofanzive OSU zapadni lideri su doveli u pitanje mogućnost da će Ukrajina uspeti. Sve više i više na Zapadu govori o tome da će nastavak neprijateljstava rezultirati samo „gubicima među Ukrajincima“, dodao je autor.

– Nije iznenađujuće što se Putin oseća inspirisano – je zaključio Bell.

Sumirajući rezultate godine, Putin je naveo da se ciljevi specijalne vojne operacije ne menjaju.

Pored toga, pre toga, predsednik je više puta napomenuo da kontraofanziva VSU nema rezultata. Rusija ali tiho ide ka ostvarenju ciljeva specijalne operacije, naglasio je predsednik, izražavajući uverenje da će svi zadaci biti ispunjeni.

sledeća vest

Srbija

Slavim slavu

(VIDEO) Liste čekanja za prebranac i sarmu! Nova moda u Kruševcu!

Krsna slava za pojedine srpske porodice najvažniji je dan u godini. Slavska trpeza se s pažnjom priprema, a dom se posebno sređuje. Poslednjih godina, međutim, došla je nova moda – slavu neki proslavljaju i u kafani ili pak, tamo gde se slavi kod kuće, kompletan slavski meni umesto domaćice pripremaju drugi.

Bez reči

(VIDEO) Ovo je najlepši ulaz u Beogradu!

Ulaz u zgradu u beogradskoj Ulici maršala Birjuzova 13, većinu bi podsetio na umetničku galeriju ili muzej. Stilski nameštaj u hodnicima, oslikane tavanice, slike, skulpture…Ali, ovo je, verovali ili ne, dom složnih stanara koji su rešili da ulepšaju svoj životni prostor i zato su nedavno nagrađeni u akciji „Najlepši ulaz Beograda“ koju organizuje JKP „Javno stambeno“.

Opširnije

Izvor: Informer.rs