„Uloviću te i zariću ti nož u vrat“! Rival Novaka Đokovića dobija užasne pretnje!

od strane | mar 2, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Danski teniser Holger Rune (20) je u poslednje vreme na meti teniskih kritičara i navijača, pošto mu nikako ne ide od ruke da se vrati na staro i poboljša svoju trenutnu formu. Ovoga puta situacija se otrgla kontroli, pošto su na adresu mladog tenisera stigle jezive pretnje smrću koje su se ubrzo proširile i u medije.

Naime, Holgerova majka Aneke je na društvenim mrežama objavila skrinšot poruke odmah nakon što je stigla u sanduče 20-godišnjeg mladića.

„Je**ni ku**in sine. Čekam te. Uloviću te i zariću ti nož u vrat, a onda ću odseći tvoju glupu glavu. Biće u svim vestima. Prokletstvo, to će da bude lekcija i za sve ostale. Je**ni šljam. Dolazim po tebe, umrećeš od tupog noža“, piše u poruci koja je posvećena sedmom teniseru sveta.

Aneke je na Instagram storiju objavila i mejl adresu sa koje je stigla pretnja, a tom prilikom poslala i indirektnu poruku osobi koja skriva identitet.

„Ako neko zna ko je ovaj idiot (pogledajte mejl na vrhu) recite mu da je ilegalno upućivati pretnje smrću“, napisala je ona.

Foto: Tanjug/AP

 

Ne ide mladom teniseru najbolje ove sezone, što je verovatno jedan od razloga za nezadovoljstvo ljubitelja „belog“ sporta. Nedavno se na društvenim mrežama oglasila i Runeova sestra koja je poručila da je policija još odavno uključena u istragu, te da će razotkriti svakog sledećeg koji da sebi za pravo da se na neadekvatan način obrati Holgeru i članovima njegove porodice.

Naravno, nije ovo jedini slučaj sajber nasilja među teniserima u proteklih godinu dana. Ruskinja Darija Kastakina (26) se nedavno suočila sa zlostavljanjem nakon što je osvojila VTA elitni trofej 2023. godine. Takođe, mlada češka teniserka Linda Noskova (19) je dobijala strašne pretnje nakon što je izgubila od Anastasije Pavljuncenkove na Otvorenom prvenstvu Tokija iste godine. Devojka Tejlora Frica, Morgan Ridl, takođe je bila žrtva onlajn zlostavljanja nakon što je Amerikanac izgubio u trećem kolu Rolan Gerosa 2023. godine. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs