UEFA JE KRIVA! Vraća novac navijačima Liverpula koji nisu ušli na stadion protiv Reala! Oni žele više novca zbog OVOGA!

od strane | mar 7, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kotovo 20.000 ljudi, tačnije čak 19.618 navijača engleskog kluba je ostalo bez mogućnosti da uđe na stadionu u Sen Deniju iako su imali uredno kupljene karte. Real je slavio minimalnim rezultatom, a reka navijača Liverpula je ostala ispred stadiona, a mnogi su završili u suzama.

Tanjug/AP

 

UEFA nosi najveću odgovornost za užasnu organizaciju i propuste u obezbeđenju koji su doveli do iskustava koje navijači nikada neće zaboraviti, a cene karata su se kretale od 70 do 690 evra.

reuters

 

Refundiranja pokriva sve karte koje je Liverpul imao za finale, a to je 19.618 ulaznica. UEFA će novac uplatiti Liverpulu u ukupnoj vrednosti i onda će klub početi proces refundiranja troškova svojim navijačima – piše u saopštenju iz Niona.

AP/Photo

 

Inače, tri advokatske firme koje zastupaju oko 3.000 navijača Liverpula su najavile da će UEFA biti suočena sa pravnim posledicama ukoliko ne obeštete navijače sa više novca nego što je bila cena karata, jer smatraju da navijači zaslužuju odgovarajuću kompenzaciju na ime fizičkih i psihičkih trauma i pozivaju se na zakone u Francuskoj.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama






Opširnije

Izvor: Informer.rs