Učitelja Zorana 10 generacija ispratilo u penziju! Đaci pokazali šta su ljubav i poštovanje (VIDEO)

od strane | nov 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ u Novom Sadu u penziju je ispraćen učitelj Zoran Damjanović, a na njegov ispraćaj došlo je čak deset generacija đaka koje su upravo time pokazale svima trag koji je profesor ostavio na decu!

Na snimku se vidi kako izvode učitelja sa povezom preko očiju, a potom se čuje gromoglasni aplauz i uzvici đaka i profesora koji ispraćaju svog omiljenog učitelja i kolegu koji ide u penziju.

Ovaj ispraćaj biće definitivno za pamćenje. Skandiranje, zagrljaji, špalir učenika i zaposlenih, cela škola je bila na nogama i čak su se videle i suze radosnice.

Na samom kraju snimka, pojavljuje se prva generacija kojoj je ikada predavao učitelj Zoran.

Tom prilikom su mu uručili fotografiju koju je sa ponosom pokazao svima, a potom su mu uručeni i brojni pokloni, nakon čega je on održao kratki emotivni govor koji je sve raznežio.

„Ovo je najprijatnije iznenađenje koje sam mogao da doživim“

– E sad ja treba da održim čas! Ovo nisam očekivao stvarno, ovo je veliko iznenađenje, najprijatnije koje sam mogao da doživim. Drago mi je. Neko me je pitao danas koliko sam generacija izveo, pa mislim da mi je ovo 14. od dva i po meseca što sam vodio. Oni su danas plakali, a vi nemojte pošto ste odrasli. Umalo i mene da rasplaču, izašao sam iz učionice da ne bih plakao. Drago mi je što ste došli, drago mi je što ste svi sa osmehom na licu i želim Vam puno uspeha u daljem životu. Pozdravite sve svoje, ljubim vas sve i vaše najbliže, rekao je učitelj koji je sve vreme bio na ivici suza, a nakon toga je usledio još jedan gromoglasni aplauz.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs