U KRIVINI SLETEO S PUTA I ZAKUCAO SE U BETONSKU OGRADU! Dve osobe povređene u nesreći u Bogatiću, VOZAČU NIŠTA!

od strane | jun 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

RINA

00:04

Hronika

0

G.R. |
04. 06. 2023.

U saobraćajnoj nezgodi u Bogatiću povređene su dve osobe kada je automobil iz još neutvrđenih razloga u krivini sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu.

Zbog teških povreda glave ženska osoba iz Prnjavora, koja je bila suvozač u automobilu prebačena je u šabačku bolnicu. 

Drugi suvozač u automobilu je lakše povređen i njemu je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Bogatiću, dok je vozač automobila nepovređen.

Nezgoda se dogodila oko 21 čas na regionalnom putu Bogatić – Badovinci. Uviđaj su obavili pripadnici policijske stanice u Bogatiću koji utvrđuju uzrok nezgode.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




PROČITAJTE JOŠ

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs