U jednoj ruci čaša u drugoj mikrofon! Topalko napravio slavlje povodom rođenja unuke, ne odvaja se od ćerkinog svekra

od strane | jul 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Na Instagramu su se pojavili snimci na kojima se vidi kako Topalko proslavlja rođenje svoje unuke.

Ćerka poznatog folkera Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, porodila se pre dva dana i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug, Dragan Aleksić, dali ime Dominika. 

Ponosni deda je večeras oragnizovao slavlje povodom rođenja svoje unuke. Na društvenoj mreži Instagram se pojavilo nekoliko snimaka koje je objavila Helena, ali i sam Topalko. Pevač je okupio porodicu i prijatelje, a na jednom snimku se vidi kako je zaplesao sa Heleninim svekrom. 

Foto: Instagram printscreen/topalko.top

 

– „Žikina dinastija“ ljubi je deda. Ako niste imali priliku da vidite kako to izgleda u stvarnom živptu, a ne na filmu, evo ovako izgleda – napisala je Helena. 

Ubrzo nakon toga i sam Topalko je podelio snimak sa Heleninim svekrom i pokazao kako slave. 

Foto: Instagram printscreen/topalko.top

 

– Kad dede slave rođenje unuke – napisao je on. 

Kako je slavlje zalazilo u noć, tako se i pevač opustio malo pa se latio i mikrofona, dok je u drugoj ruci držao času sa alkoholom, koju je u jednom momentu čak i eksirao. 

Foto: Instagram printscreen/topalko.top

 

– Prijatelju, al do daske – napisao je on ponovo. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Džet set SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs