Tuzilaštvo se oglasilo: Marko Miljković nasrnuo na policajca

od strane | maj 14, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Treće osnovno javno tužilaštvo oglasilo se o slučaju bivšeg rijaliti učesnika, nakon što je tokom prethodne noći izazvao niz incidenata.

Marko Miljković bio je glavna tema napisa sinoć, 13. maja, nakon što je, najpre, napravio incident zbog kojeg je reagovala policija, koja ga je zatim privela, a naposletku odvela u bolnicu „Laza Lazarević“.

Ovim povodom, sada se oglasilo i Treće osnovno javno tužilaštvo, a u zvaničnom saopštenju poslatom beogradskim medijima, navodi se da je Miljković zadržan, nakon što je pokušao da fizički nasrne na policijskog službenika.

Foto: ATAIMAGES

 

Saopštenje vam prenosimo u celosti.

“Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rodjen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine.”

sledeća vest

Zabava

Kultura

56.Majska izložba Ulupuds-a

56. Majska izložba pod sloganom „Geneza“ predstaviće radove umetnika primenjene umetnosti, koji su, kroz različite medije, prikazali svoj pogled na svet. Imajući u vidu da je prezentacija različitih disciplina prioritna, s obzirom na rasprostranjenost primenjene umetnosti u svakodnevnom životu (i kulturi generalno), ovogodišnju Majsku izložbu će posetioci moći da sagledaju kao celinu koja daje uvid u inovativne metode umetničkog delovanja u savremenom društvu.

Kultura

Najava 56. Majske izložbe „Geneza“

56. Majska izložba pod sloganom Geneza predstaviće radove umetnika primenjene umetnosti, koji su, kroz različite medije, prikazali svoj pogled na svet. Imajući u vidu da je prezentacija različitih disciplina prioritna, s obzirom na rasprostranjenost primenjene umetnosti u svakodnevnom životu (i kulturi generalno), ovogodišnju Majsku izložbu će posetioci moći da sagledaju kao celinu koja daje uvid u inovativne metode umetničkog delovanja u savremenom društvu.

JOŠ Zabava VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs