TUKAO ŽENU, BRATU SLOMIO NOS I LOBANJU! Specijalci sa dugim cevima hapsili nasilnika na Čukarici (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

od strane | apr 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Drama se dogodila u nedelju, oko 14 sati, u porodičnoj kući u Beogradu. Osumnjičeni S. M. je namamio braću u svoj deo kuće pod izgovorom „da mu nešto pomognu“. Kada su otišli tamo potegao je pištolj na njih. Brata I. M. je nekoliko puta udario drškom pištolja po glavi, dok je drugom bratu polomio nos i lobanju! Braća su pokušala da ga savladaju, i odbrane se, nakon par udarac otčali su od nasilinka da pozovu policiju. Osumnjičeni S. M. pobegao je sa pištoljem, preteći da će se vratiti da ih sve pobije.

Ubrzo je došla policija, koja je naknadno pozvala specijalce sa dugim cevima, koji su posle filmske jurnjave po njivama uspeli da ga uhvate i savladaju. Mlađi brat je posle ušivanja glave na Urgentnom centru u Beogradu pušten kući, dok je stariji sa teškim povredama zadržan jedan dan na posmatranju. On je jutros otpušten na kućno lečenje uz upozorenje lekara da dođe na kontrolni skener glave.

Foto: Privatna arhiva


Pogledaj galeriju

Osumnjičeni je zadržan 48 sati u policiji, posle čega će biti priveden kod dežurnog tužioca na saslušanje, dok mu je pištolj kojim je pretio braći oduzet. Kako smo saznali, on se sumnjiči za pokušaj ubistva dva brata i fizičko maltretiranje supruge zbog čega će mu najverovatnije biti određen pritvor do 30 dana.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs