Tuhel opleo po sudijama: To je katastrofa (VIDEO)

od strane | maj 9, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Real Madrid plasirao se u finale Lige šampiona pošto je na svom terenu savladao Bajern iz Minhena sa 2:1, a trener Bavaraca Tomas Tuhel je posle utakmice opleo po sudijama.

Bavarci su poveli preko Alfonsa Dejvisa u 69. minutu, da bi Real golovima Hoselua u 88. i drugom minutu nadoknade došao do pobede. Real će igrati protiv Borusije Dortmund za mesto u finalu 1. juna na Vembliju!

Sredinom drugog poluvremena Dejvis je doveo Bajern u vođstvo (1:0), a nakon toga usledila drama i nekoliko kontroverznih odluka koje su razbesnele Nemce. Prvo je poništen gol domaće ekipe nakon Naćovog faula nad Kimihom, zatim je Nojer napravio grešku i omogućio Realu da izjednači na 1:1, da bi drugi gol Madriđana bio priznat nakon asistencije VAR-a. 

U finišu meča smo videli i najkontroverzniju sudijsku odluku. U 13. minutu nadoknade, kada je Bajern poslao dugačku loptu napred Mazraui je stigao do nje i prosledio je do Milera, De Liht se sjajno snašao i matirao je Lunjina. Ali, igra je zaustavljena jer se Marokanac nalazio u ofsajd poziciji, tako je pomoćni sudija mislio. Nakon gledanja snimka jako je teško utvrditi da li je bilo reči o nedozvoljenoj poziciji. Sad se svi pitaju zašto sudije nisu postupile po pravilima i pustile da se akcija završi do samog kraja. 

Upravo o toj situaciji je govorio i trener Bajerna Tomas Tuhel, koji je bio vidno nezadovoljan sudijskim odlukama.

Dali smo jedan gol, i to je katastrofalna odluka sudija. Linijski se izvinio, ali to ne pomaže. Podići zastavu i doneti takvu odluku u poslednjem minutu… Sudija ne mora da svira. Vidi da osvajamo drugu loptu. Sviranje je veoma, veoma loša odluka i protivna je pravilima. To je loša odluka obojice, to je katastrofa. Teško za progutati – kazao je Tuhet.

No matter if this was offside or onside: This is a close call. And the rules say, for close calls like this you MUST keep playing until the attack is over, then check VAR. If this happens in a 2nd Bundesliga mid table game nobody cares. But this is literally the UCL semi final. pic.twitter.com/3eNsfP7X64

— 𝗙𝗜𝗔𝗚𝗢 (@fiago7) May 8, 2024

sledeća vest

TV

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs