Topalko van sebe od sreće, objavio fotku sa unukom! Posvetio joj reči koje tope i najtvrđa srca

od strane | jul 12, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Milan Topalović Topalko objavio je na društvenim mrežama fotografiju svoje unuke Dominike, pa joj se obratio emotivnim rečima.

Nekadašnji učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Milan Topalović Topalko, otkako je njegova naslednica Helena na svet donela ćerkicu Dominiku, van sebe je od sreće.

Kako je prvi put postao deda, na društvenim mrežama redovno objavljuje kadrove iz unukinog doma, a isti je slučaj i sada, kada je objavio fotografiju sa bebom, uz koju je napisao emotivne reči i otkrio kako se oseća u novoj ulozi.

Foto: printscreen instagram

Objava Milana Topalovića Topalka

–  Kada sam prehlađen, a treba da pevam… Kada promašim put noću pa vozim sat duže… Kada me ujutru čeka pet stvari koje ne znam kako da rešim… Ja gledam ovu sliku i shvatim šta je jedino bitno… Samo ti spavaj, ljubi te deda – napisao je Topalović u opisu fotografije.

Foto: printscreen

Helena Topalović

Prisetimo se, Topalović je je zaplakao kada se Dominika rodila, te je slavio danima njeno rođenje. On je tada objavio i snimak kako se veseli sa prijateljem, Heleninim svekrom, a doveo je i muzičare koji su svirali.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs