„Toliko o tome ko se drogira“ Stefan Karić objavio prepisku sa Šavijom, svi se pitaju samo jedno!

od strane | jul 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić i starleta Nataša Šavija već mesecima vode medijski rat nakon što ga je optužila da ju je udarao pesnicama u glavu zbog čega je zadobila prelom jagodične kosti.

Stefan se sada oglasio na svom Instagram profilu, podelio privatne poruke sa Šavijom i napisao kako ona konzumira nedozvoljene supstance, iako za to nije imao nijedan dokaz.

S druge strane, mnogima nije bilo jasno što Karić želi da kaže, jer, čak i da njegove tvrdnje jesu istinite, to nema nikakve veze sa nasiljem, niti ga opravdava.

Poruka koja je obrisana je slika na kojoj se vidi kesica belog na stolu i novčanica. Nakon čega poštena dama šalje opet istu sliku, samo bez tog detalja. Toliko o tome ko se drogira – napisao je on uz privatne poruke koje je podelio, a Nataša mu je vrlo brzo odgovorila na svom profilu:

Smećko, moraćeš da dokažeš. Šta sam izbrisala? Na slici nema droge, žao mi je. Kao što je i nije bilo. Je*i ga, nemaš argumente pa moraš da lažeš, a sve u prepisci se odnosilo na alkohol. Svako voli da popije! Uostalom, srce, ne biju se žene zbog toga! Razumem da si bio zaljubljen u mene i da su ti sve žene „ku*vetine“, zbog čega je i došlo do sukoba (prvo u tvojoj glavi), ali žalim slučaj. Žene ne smeju da se tuku! Amin.

Inače, u javnosti je isplivao snimak incidenta, nakon kojeg je Šavija prijavila Stefana.

Nemam više fizičke bolove, ali ovi psihički su teži. Na lekovima sam, bila sam kod psihijatra i ustanovljen mi je posttraumatski stres i početak depresije. Prvi put u životu pijem antidepresive. Ranije sam od lekova te prirode koristila samo one za spavanje i to bas retko. A da ne spominjem da sam sad non-stop kući, nekako se tu osećam najbezbednije i kad mi je tu neko od porodice. Na primer, skoro sam bila u prodavnici kućnih uređaja (jedino mesto gde sam išla u ovom periodu, a da nije kod lekara ili u bolnice) i uhvatila me je neka nelagodnost, iako znam da nije realno da mi se tu nesto desi, ali tako mi organizam sam reaguje. Ja se nadam da će to proći. Svakako mislim da ću još dugo ići kod psihijatra – rekla je Šavija svojevremeno za Informer.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

TOP Džet set SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs