„Ti si broj jedan!“ Senida darovala Luki Dončiću poklon kakvim malo ko može da se pohvali (VIDEO)

od strane | feb 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica je slavnog košarkaša mnogo obradovala na njegov 25. rođendan.

Slovenački košarkaš srpskog porekla, Luka Dončić, danas proslavlja rođendan. On je za svojih 25 godina postigao brojne uspehe i postao cenjen širom planete.

Foto: Tanjug/AP

 

Nema ko ga ne voli zbog njegovog talenta, skromnosti i dobrote kojom pleni, a koliko je omiljen dokazuje i činjenica da je Dončić sada dobio i pesmu.

Foto: ATAIMAGES

 

Trenutno jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, Senida, na današnji dan objavila je numeru napisanu za Luku, koja nosi naziv „77“, po njegovom broju na dresu.

Srećan rođendan mišica! – poručila mu je diva, a pesmu je i sam Dončić objavio na Instagramu, uz emodžije vatre.

sledeća vest

Vesti

Politika

Prvi u nizu Sretenjskih susreta – Ima li slobode bez države?

„Prvi sretenjski susret“, naučni skup na temu „Ima li slobode bez države?“, održan je danas u Beogradu u prisustvu velikog broja istoričara, akademika, studenata i drugih uglednih gostiju. U organizaciji Fondacije „Za srpski narod i državu“ o srpskoj državnosti, važnosti i ulozi Sretenjskog ustava, našoj tradiciji, demokratiji i kulturi, govorili su prof. dr Dragutin Avramović sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, prof. dr Miša Stojadinović, naučni savetnik sa Instituta za političke studije, kao i prof. dr Aleksandar Rastović, naučni savetnik iz Istorijskog instituta Beograd.

Hronika

Akcija policije

Evo kako hapsi UKP! Lezi dole, ruke na leđa“

U zajedničkoj međunarodnoj akciji kodnog naziva Vertikala, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, Bezbednosno- informativne agencije, Evropola, kao i policija Kraljevine Španije, Republike Grčke i Republike Srpske, uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, dva krivična dela teško ubistvo i jedno teško ubistvo u pokušaju.

Opširnije

Izvor: Informer.rs