Taki prokomentarisao Majin prisan odnos sa Janjušem: Evo šta je rekao o ćerkinom ulasku i reakciji Aneli Ahmić, u jedno je siguran

od strane | nov 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Radomir Taki Marinković, otac rijaliti učesnice Maje Matrinković, prokomentarisao je ulazak ćerke koja je sinoć u „Eliti“ napravila pravu pometnju.

Naime, od ulaska Marinkovićeve strepele su mnoge ukućanke, a najviše Aneli Ahmić koja je u prisnom odnosu sa Majinim bivšim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušem.

Kada se starleta pojavila na vratima Bele kuće, mnogi su zanemeli, a Taki kaže da će njegova ćerka sigurno poremetiti tok rijalitija. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Maja je podigla i prašinu i blato svojim ulaskom. Aneli je bila na aparatima. Maja je ušla bez ikakve tenzije, ušla je da se igra. U rijalitiju je na svom terenu, kao riba u vodi. Aneli je sinoć bila u fazonu „imam sliku, nemam ton“. Ko žalosna sova pored Maje. Ona je vodila kolo dok se Maja nije pojavila – rekao je Taki za Informer i otkrio da li se plaši da se Maja ne „zaigra“ sa Janjušem:

Foto: Youtube printscreen

 

Ne znam da li će se zaigrati i opet se zaljubiti u njega. Na to niko ne može da utiče, ja sam to preboleo. Ne plašim se za nju, to je sve rijaliti. Ali, sigurno će njeno prisustvo uticati na odnos Aneli i Janjuša, videli ste to već sinoć.

Foto: Printscreen You Tube

 

Taki je prokomentarisao i krah braka Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović koja ju je prevarila sa tiktokerkom Mateom Car.

Foto: Printscreen Instagram, Aleksandar Jovanović Cile

 

To je teška priča, ne bih to nikome poželeo. Matora je mnogo ljubavi uložila, a Anita ju je prodala za male pare… Ali zatvoren prostor učini svoje, možda će se njih dve i pomiriti. Ništa nije isključeno, nikad ne reci nikad. Ja uvek glasam za ljubav, ali ako neko nekome radi iza leđa to nije fer – zaključio je Marinković za Informer.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs